De Dromenkoning

Bussum

De schilderlessen en kleurworkshops in Bussum worden gegeven op de creatieve afdeling van Top kantoor & creatief. Een prachtige sfeervolle werkplek in de "snoepwinkel voor creatieve mensen". De lichte en ruime werkplek is zeer geschikt voor het maken van de prachtige, kleurrijke en fantasievolle schilderijen en tekeningen. Met de cursus "Aboriginal Art en meer..." is Atelier De Dromenkoning ooit in september 2013 van start gegaan op deze locatie in Bussum. Nu is het de vaste thuisbasis in Bussum voor diverse workshops met acrylverf en kleurpotloden.

Het gebruik van andere materialen in schilderijen wordt zeer gestimuleerd. Alles mag, niets moet.

De cursusbegeleidster Wilma Hagen zal thema's aandragen waarnaar u kunt werken. Deze thema's zijn er om de fantasie en inspiratie een duwtje in de rug te geven. Hoe u werkt en uitwerkt is natuurlijk geheel vrij.

Tijdens de cursus zullen er veel tips worden gegeven over verschillende gebruiksmogelijkheden van acrylverf en andere materialen. Er is dus veel mogelijk tijdens deze cursus, en er wordt graag met u meegedacht. Voor lesprijzen kunt u kijken in de rubriek "Rooster en prijzen".

Deze workshops over het gebruik van kleurpotloden in tekeningen en kleurboeken zal in series van 3 lessen gegeven worden. De kleurpotloden zijn tegenwoordig niet meer uit de kunst weg te denken. Vooral een goede kwaliteit potlood geeft een fantastisch en bevredigend resultaat.

Zie voor meer informatie onder hoofdstuk “Actueel” mini-cursus.

Handige technieken om (kleur)potloden zo goed mogelijk te gebruiken, en je fantasie de vrije loop leren geven is het doel dat Wilma voor ogen heeft.

Zie ook hoofdstuk “Kleurcafé”