De Dromenkoning

De lessen in ’t Akkoord gaan weer van start!

Een paar jaar geleden verhuisde Wilma Hagen met de lessen van Atelier De Dromenkoning naar een heerlijke zaal in ’t Akkoord. Ook dit jaar zullen daar de schilderlessen weer plaatsvinden. De prachtige ruime en lichte ruimte is zeer goed bevallen. Muziekgebouw ’t Akkoord vindt u aan De Kwakel 41 in Kortenhoef.

De cursus gaat vanaf dinsdag 30 januari van start in de ochtend van 9.30 tot 12.00 uur.

De schilderlessen zullen natuurlijk verder zijn zoals ze waren, fantasieprikkelend en gezellig. Maar vooral ook leerzaam en voor iedereen makkelijk toegankelijk. Geen schilder- of tekenervaring? U bent van harte welkom. Vooral welkom in de wereld van kleur.

Leer niet alleen omgaan met acrylverf, maar ook hoe je in schilderijen andere materialen kunt gebruiken. Er zijn te veel mogelijkheden om op te noemen. D.m.v. een startthema probeert Wilma weer de grijze cellen van haar cursisten op te starten voor een creatief seizoen.

Op het moment is het gebruik van kleurpotloden zeer populair. Zeer zeker dankzij de kleurboeken voor volwassenen. Maar ook zelf tekeningen maken is weer zeer in trek. Daarom bestaat er dit seizoen ook de mogelijkheid om behalve met verf ook met (kleur)potlood te werken. Leer het beste uit je (goede) kleurpotloden te halen. Er is n.l. een groot verschil in kwaliteit. Probeer diverse soorten uit en ontdek welke het beste bij jouw teken- of kleurstijl past.